Lees hier de ervaringen van deelnemers


Gastenboek

13 berichten op 3 pagina's
Simon Wijma
19-07-16 10:50:02
Eind juni liepen we op een fraaie zomeravond door de duinen bij Groet met Daphne van Damme. Op blote voeten uiteraard. De uitdaging om terwijl je pijntjes verwacht van scherpe dingen toch ontspannen te lopen. Daphne gaf hier goede tips voor. Het was heerlijk dat we lange tijd in stilte liepen. Op jezelf en toch verbonden met de groep. Daphne gaf ons af en toe een opdracht - mooie subtiele vragen om mee rond te lopen. Daphne weet een fijne sfeer te scheppen, ze blijft op de achtergrond en is tegelijk heel aanwezig. Dank voor een prachtige ervaring.
Ruud Lindeman
18-07-16 18:59:24
Afgelopen zondag 17 juli weer een wandeling gemaakt in het Vondelpark met Ruth. We hebben zowat het hele park gezien, heerlijk gewoon op je blotevoeten door het park te wandelen, en over diverse ondergronden. En van bekijks en opmerkingen van voorbijgangers zoals in het begin nee helemaal niets. Ik denk toch dat het op blotevoeten lopen iets meer bekend wordt. Na afloop nog even een bakkie gedaan, en te horen gekregen dat Ruth geen tijd meer heeft, maar gelukkig is er een opvolger Felix, laat dit nu een oud collega van mij zijn dus dat werd herinneringen ophalen. Dus nu nog 1 keer Ruth. Jammer maar het is niet anders. Nou dit was het dan tot de volgende keer. Groeten Ruud.
Mevr. Peelen
27-06-16 13:36:50
Het was heerlijk! Ontspannend terug naar de natuur!
Ruud Lindeman
24-05-16 16:45:00
Afgelopen zondag 22 mei wederom een blotevoetenwandeling gemaakt olv. Ruth. Dit keer vanaf het Museumplein. Over grint, gras, klimmen in de speeltuin, waden door de vijver aldaar, en verschillende straatklinkers. De sfeer in de groep is erg goed, of we bekijks hadden en opmerkingen kregen totaal niet. Na afloop een bakkie doen en even napraten en dan naar huis. En wat mij zelf betreft doordat ik op blotevoeten loop krijg ik elke keer een soort energie stoot en voel mij zelf stukken beter. Dus geef je op en kom een keer meedoen, hoe groter de groep hoe leuker. Dit was het dan weer tot de volgende keer groeten, Ruud.
Ruud Lindeman
05-05-16 10:41:43
17 April een blotevoetenwandeling olv Ruth in het Vondelpark gedaan. Geweldig, over allerlei ondergronden gras, grint, aarde, zalig gewoon. Loop al wat langer op blotevoeten en idd je voeten worden sterker, en voel mij een stuk fitter. We hadden een leuke groep het gaf een gevoel van èèn familie maar dan op blotevoeten. Na afloop even koffie drinken en napraten en dan op blotevoeten naar huis. Ja, we hadden wel bekijks, af en toe opmerkingen van `` zeker een blotevoeten club ``. of `` kijk blotevoeten``, dat hadden ze dus goed gezien. Of die blikken van ``hmmm```, of we van een andere planeet kwamen. Nou ja ze doen maar ik ga lekker hier mee door. Groeten, Ruud.
Tonen: 5  10   20UA-115102230-1